Schüco Corona S 150 tolóajtó

A BERG System Kft.  kínálatából egy új terméket ajánlanak szakembereink minden érdeklődőnek és szakmabelinek egyaránt. Ez pedig nem más, mint a Schüco Corona S 150. De mitől is olyan különleges ez a termék?

A Schüco Corona S 150 egy nagyon helytakarékos, több funkciós nyílászáró. Az eddig forgalmazott kétfajta tolóajtónk mellé, harmadik opcióként épül be a kínálatunkba kiváló újításként, hiszen alapvetően egy hagyományos tolóajtó funkciót lát el, azonban ez ablakként is megállja a helyét a profil és vasalat kialakításának köszönhetően.

Az ajtó több, különböző helységbe is beépíthető. Lehet erkélyen egy remek kilátást biztosító ajtó, ugyanígy alkalmas lehet egy télikertbe vagy erkélyre is. Nagy felületének köszönhetően több fényt biztosít ezekben a helységekben, amiről a keskeny szélességű ajtóelemek gondoskodnak.

Tartósságát és élettartamát tekintve jó kilátásai vannak ennek a nyílászárónak. Hegesztett tokkal rendelkezik, amely nem süllyeszthető. Ezen felül a stabilitást az optimális erősítőprofilok teszik lehetővé. Egyaránt beépíthető felújított és újépítésű házaknál is, a tok beépítési mélységének mértékében.

Hőszigetelési szempontból kiváló, ami jelentős energiamegtakarítást biztosít otthonában. A hőszigetelésről a 70 mm mélységű szárnyprofilok gondoskodnak, amelyekbe 40 mm vastagságig bezárólag építhetők be a hőszigetelést biztosító ablak- illetve ajtóüvegek.

154 mm mélységű tokprofillal rendelkezik. A látszószélessége 169 mm tok-szárny esetében, egy síkban levő megjelenéssel. Fehér és színes profiloknál eltérő tolószerkezet méretek érhetők el: fehér profil esetében 4500 mm x 2600 mm, színes profilnál pedig 4500 mm x 2300 mm.

Egyedileg tervezhető, személyes ízlésre alakítható, amit a fóliázási eljárás tesz lehetővé. Faerezetes és standard fóliázás is kivitelezhető.A Schüco Automotive Finish eljárásban egy fémes hatású eredményt érhetünk el műanyag profilokon. Amennyiben külső alumínium borítással szeretnénk viszont látni nyílászáróinkat, a Schüco TopAlu lesz a megoldás.

Ár-érték arányt tekintve lényegesen kedvezőbb árral rendelkezik, mint bármely luxus kategóriájú emelő-toló ajtó, viszont működése sokkal jobb, mint az olcsóbb bukó-toló ajtóknak, így optimális választás lehet azok számára, akik egy jó minőségű, multifunkciós nyílászárót szeretnének vásárolni, s ehhez kedvező áron szeretnének hozzájutni.