Cégünkről


A Nyíló-Bukó Kft. 1992-ben alakult egy családi vállalkozásként. Azóta eltelt több mint 20 év után is sikeresen működik egy olyan piacon, ahol szinte naponta jelennek meg új, illetve tűnnek el régebben működő szereplők.

Cégünk korábban főként fa nyílászárók forgalmazásával, egyedi méretben történő gyártatásával foglalkozott.

2013 év elején újjáalakult a társaságunk.Az új vezetésnek köszönhetően felfrissítettük termékkínálatunkat, melyben a továbbra is fő irányvonalnak tekinthető fa alapanyagú termékek forgalmazása mellett hangsúlyt kaptak a ma oly népszerű műanyag nyílászárók és a modern belső dizájnhoz illő CPL fóliás beltéri ajtók is. Forgalmazzuk továbbá a fa, illetve a műanyag nyílászárók külső alumínium burkolattal szerelt szerkezeteitis. Termékkínálatunkban megtalálhatók továbbá a tetőtéri ablakok és garázskapuk is és a nyílászárókhoz szorosan kapcsolódó árnyékolástechnikai termékek széles választékávalis várjuk Önöket.

Ennek megfelelően alakítottuk át a több mint 150m2-es, ingyenes parkolási lehetőséget biztosító bemutatótermünket is ahol szeretettel várjuk minden régi és leendő megrendelőnket.

Szolgáltatásaink lefedik a teljes nyílászáró gyártási folyamatot a helyszíni felméréssel kezdődő tanácsadás alapján elkészített személyre szabott ajánlatkészítésen keresztül az egész folyamat talán legfontosabb fázisáig a megfelelő szakemberekkel történő pontos, precíz beépítésig. Ezen felül vállaljuk az adott helyzetben esetlegesen felmerülő szakipari munkák elvégzését is.

Küldetésünknek tekintjük, hogy a manapság oly fontos nyílászáró korszerűsítési folyamatot leegyszerűsítsük és ezáltal energiát és felesleges bosszúságot takarítsunk meg a minket választó ügyfeleinknek.

Mottónk: “A megbízhatóság és a szakértelem hosszú távon legalább olyan fontos, mint az ár”