zsalugater

Nagy biztonság. Festés nélkül.

A masszív ARTO alumínium zsalugáterünk tökéletes választás tradicionális épületekre, mert napjaink funkcióit klasszikus formákba csomagoljuk – igy nem fordulhat elő, hogy a vidéki kúria úgy fest, mint egy modern minimalista épület. A zsalugáterek régen elsősorban a támadások ellen védtek, manapság azonban a biztonsági funkciójukat kombinálják a hőszigeteléssel és a hangszigeteléssel, valamint az egyedi dizájn lehetőségekkel és az állítható árnyékolással.

A festés a múlté

Az ARTO zsalugátereket a Schlotterer extrém tartós porszórással gyártja. Ez garantálja, hogy a színárnyalatukat és a fényüket megőrizzék és soha ne kelljen őket festeni. Ellentétben tehát a fa zsalugáterekkel, gondozásmentesek.

Az alkalom szüli a tolvajt

A szakértők szerint a betörések 65%-a spontán történik. A tolvajok tehát, akik véletlenül arra járnak, különösebb hosszas tervezés nélkül betörnek. Sok ilyen spontán tettest azonban egészen egyszerű eszközökkel is el lehet riasztani, és a profik is inkább kétszer meggondolják, hogy betörjenek-e. Az ARTO zsalugáterek rendkívül masszívak és olyan akadályt képeznek, amelyet csak zajosan és sok időráfordítással lehet leküzdeni.

Hosszú élettartam és működési biztonság minden részletben

Az ARTO zsalugeterek hosszú élettartama minden részletében kiszolgálja igényeinket. Például a mozgatható lamellák esetén: szabályozhatjuk a fény mennyiségét egészen a közel teljes sötétségig és a nyugodt estékért. Apropó nyugalom: hogy erős szélnél se zörögjön, a zsalugáter záraink rugós előfeszítésüek és a lamellák mart ágyazása is ehhez járul hozzá.

Pontosan méretre gyártva

Az ARTO zsalugáterek minden ablakra egyedi méretre készülnek. Ahhoz, hogy ténylegesen a homlokzathoz illeszkedjenek, sok RAL-színben rendelhetőek. Természetesen az ARTO zsalugáterek is kombinálhatóak az IGI rovarhálókkal.

Előnyök első pillantásra:

  • Az ARTO zsalugáter gondozásmentes, kezelésre kész, véd a betörések ellen, hang és hőszigetelő
  • Hosszú élettartam és működésbiztonság
  • Különböző szinvariációi miatt jól illeszthető a homlokzathoz
  • Egyedi dizájn: tradicionális és modern
  • Tökéletesen kombinálhatóak az IGI-rovarháló rolókkal
  • A zsalugátereink szerelőkerettel érkeznek, azonban lehetőség van szerelőkeret nélküli változat és vasalatlan szárny megvásárlására is