Zsaluziák

Kedves Olvasónk! 

Szeretnénk elkalauzolni Téged egy kicsit jobban a zsaluziák világában. Ebben a blog bejegyezésünkben arról olvashatsz, hogy miért érdemes a zsaluziákat megvásárolni, felszerelni, milyen technikai háttere van egy ilyen árnyékolónak valójában. 

A zsaluziák nagy előnye a redőnyökkel szemben, hogy úgy oldhatjuk meg élettereink árnyékolását, hogy a bejutó fénymennyiséget a lamellák mozgatásával kedvünkre szabályozhatjuk és nem szükséges teljes sötétséget csinálnunk például egy nappaliban ahhoz, hogy meggátoljuk annak felmelegedését. Az esztétikus és modern kivitelezésnek köszönhetően kifinomult megjelenéssel, egyedi méretekben és színekben is elérhetőek. A többrészes lefutósínjeinknek köszönhetően nem látszanak a rögzítések helyei. Ezen felül biztonsági szempontokat is figyelembe véve megbízható, hiszen megvédi az üveget, így csökken a betörés és az üveg sérülés esélye. 

A zsaluziák segítenek a helyiségek megfelelő hőmérsékletének megtartásában a maximális árnyékolás mellett. Német illetve szlovén technológiát használva gyártják ezen árnyékolókat ami összességében egy magas minőségű terméket eredményez. Mindezek mellett csendesen és energia hatékonyan működtethetőek. Továbbá kevlárral megerősített vezetőzsinórokkal, extrudált alumínium lefutósínekkel és igény szerint integrált szúnyoghálóval vannak ellátva . Ezen zsaluziákkal megvalósíthatóak olyan nyílászárószerkezetek árnyékolása is, amelyek eddig megoldhatatlanok voltak. 

Gondolunk itt a különböző “alakos” szerkezetek árnyékolására. 

Az alumíniumból készült lamellák nagyon jól ellenállnak az extrém időjárásnak is. A lamellák számos fajtája közül kiemelendő a Hero P, és a Hero S kivitel

Előbbi egyedi szabadalmaztatott kialakításának köszönhetően a 120km/h-ig terjedő szélterhelést is kibírja. 

A “P” lamellák további nagy előnye, hogy zárt állapotban 95%-os fényzárást biztosítanak. A Hero S lamella egy széles körben elterjedt minőségi megjelenést és páratlan fényszabályozást biztosító változat. A napsugárzás 85 százalékát képes távol tartani otthonunktól, ezért a legmelegebb időszakokban akár több C fokkal is hűvösebben tartható vele a lakás. 

Amennyiben ezen témával kapcsolatban kérdésed merülne fel, nyugodtan jelezd felénk és szakértő kollégáink azonnal a segítségedre lesznek.