Rurik bejárati ajtóbetétek

A Rurik bejárati ajtóbetétek és azok kiegészítőiről szeretnénk ez alkalommal egy részletes, informatív tájékoztatót adni az érdeklődők részére. A téma azért nagyon aktuális most, hiszen a kínálatba bekerült a modern típusú ajtók széles választéka is!

A Rurik Kft. immáron 25 éve foglalkozik ajtóbetétek forgalmazásával, gyártásával. A termékek kialakítása nagyban az angliai gyárakban látottakra támaszkodik, így annak mentén igyekeztek kielégíteni a vásárlók változó igényeit az itthoni piacon. A termékek ízlés szerint egyedi összeállításban is megvásárolhatók.

A kor haladtával a Rurik kínálatában megtalálhatók klasszikus és modern típusú ajtók is egyaránt. Minőségük kifogásolhatatlan típustól függetlenül.

Az ajtók Angliában készülnek műanyag ajtóbetéttel. Az ajtópanelek között igen széles a választék: tömör, üveges, egyszerű, díszes és sok más típus is megtalálható a kínálatban. Ebben a széles választékban PVC lemezből, vákuumszívásos technológiával készült ajtópanelek is helyet foglalnak.

Mi jellemző a vákuumszívásos eljárásra? Ár-érték arányban mindenképp kiemelkedő választást jelent, ugyanakkor a legszélesebb termékválaszték is itt található. A felmelegített PVC lemez díszítő megmunkálása vákuumszívással történik. Az alábbi képeken néhány különböző típusú, hagyományos modell tekinthető meg.

Mint említettük, immáron helyet kaptak a kínálatban az újabb modellek is. Ezek az ajtópanelek pedig stílusukban modernek, illetve az alumínium ajtóbetétek is jellemzik őket. A minimalista trend maximálisan visszaköszön a stílusukban, így ezzel igyekszik a Rurik felvenni a lépést a modern kor elvárásaival szemben. Természetesen nem csak minimalista, hanem bármilyen más stílusú lakásba is beépíthetőek, hiszen az igényeknek megfelelően alakíthatók és ezek után könnyen beolvad high-tech, art deco, vagy akár skandináv típusú otthonába is.

Díszüvegezés, dekor elem kombinálásával, kilincs vagy portálfogó kiválasztásával is lehet játszani a különböző stílusú ajtók kialakítása érdekében, azonban a kiegészítők és portálfogók elhelyezése az ajtók specifikációjának függvényében változik.

Az ajtók a következő biztonsági merevítéssel rendelhetők: standard, MDF, alu/acél, dupla MDF, MDF+alu / MDF+acél.

Hőszigetelés szempontjából egyrészt a panel vastagságát kell figyelembe vennünk, amely 24-32 mm, 2 rétegű hőszigetelő üveg szerkezettel rendelkezik. A 36-48 mm vastagságú már 3 rétegű üveggel bír, a 4 rétegű hőszigetelő üveg pedig 60-90 mm panelvastagságban található meg.  Az ajtók Low-e üvegekkel vannak felszerelve.

A mintás üvegeken kívül kérhető egyedi üveg is: reflexiós, hővédő, ragasztott, savmaratott, edzett biztonsági üvegek. Ezen felül természetesen speciális díszüvegek is rendelhetők.

Kedves Ügyfeleink!

A Nyíló-Bukó Kft a / COVID19 / KORONAVÍRUS járvány kapcsán
felelőséget érez az ügyfelei és munkatársai személyes biztonságáért,
valamint a szolgáltatásaink folyamatos fenntartásának biztosításáért.

A koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetre való tekintettel
cégünk munkarendje a jövőben határozatlan időre megváltozik, erről
szeretnénk tájékoztatni.


ÜZLETÜNK ZÁRVA TART 2020.03.17.-TŐL,
CSAK TELEFONON, VALAMINT ONLINE
LESZÜNK ELÉRHETŐEK.
uzlet@nyilo-buko.hu +36-20-521-68-64

Üzletünk nyitva tartása az alábbiak szerint alakul:


hétfőtől – péntekig 08-15 óráig, szombaton zárva tartunk.


NYILÓ-BUKÓ KFT